Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

2015. február 10., kedd

Kastélyok 2.0 avagy desing-váltás

Kedves Olvasó!

A 'Kastély-projekt' 1.0-ás verziója 'megbukott'. Vagyis a kastélyok magyarországi régiónkét való feltüntetése nem tűnt hatékony megoldásnak. A megyénként 50-100 tételes listák könnyebb és egyértelműbb áttekinthetősége végett ezután minden megyét külön tüntetek fel. Vagyis Magyarország kastélyait a 19 megyének megfelelően 19 külön listán fogod tudni megtekinteni. (Továbbra is hosszútávú projektről van szó és messze még a vég...., de amikkel már 'megküzdöttem', azokat mind láthatod, olvashatod, böngészheted.)
Ez által az induló megjelenési forma is megújult, mind a "Belistázva..", mind az oldalsó "Gyűjteményeim.." linkek alatt található oldalak a meglévő tartalom mellett új színben tűnnek fel. 
A térképi megjelenítést nem érinti, ott továbbra is egyre szaporodó jelölők jelzik a bővülést kastély-fronton. Minimális változás, hogy most már a piros szín a várakat, a narancssárga a templomromokat és a sárga színű jelölő a kastélyokat mutatja. Mindhárom térképréteg egyszerre való megtekintése esetén így még könnyebb a kíván környéken található látnivalók megkülönböztetése.
Tekintsd meg a MEGÚJULT  'Magyarország Kastélyai' bejegyzésem. 

Remélem Neked is jobban tetszik ez a megoldás. És remélem, hogy Neked is sikerül majd eligazodnod Magyarország kastély-rengetegében.

Üdv. Kinga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése