Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2020. május 23., szombat

Magyarország, szebbnél szebb tája csak rád vár

Sziasztok!

Bár már az életem új vizekre evezett, de a szívem megdobbant, amikor ezt a videót a napokban megláttam és végignéztem. Úgy éreztem, hogy meg kell osztanom itt Nektek, nekem és mindenkinek... hogy soha ne feledjük, hogy Magyarországon mennyi gyönyörű-szép hely és látnivaló van !


Ha úgy éreznéd, hogy nem tudod, hogy még mit nézhetsz meg,... hogy hova kirándulhatsz el,... hogy még mennyi látnivaló van,... vagy hogy még mit nem láttál... csak nézd meg ezt a videót és biztos vagyok benne, hogy a Te gondolatod és kirándulós kedved is újra szárnyra kap!

S bár sok helyen megfordultam, de még én sem láttam a videóban felsoroltak közül mindent. Viszont ha valami megtetszett Neked, rákereshetsz a blogomban is, hátha pont ott jártam már és segít neked is eljutni oda! 

Kívánok Neked, Nektek a jövőben is szebbnél szebb, jobbnál jobb és élvezetesebbnél is élvezetesebb magyar kirándulásokat és életre-szóló nagy kalandokat! Ahogy írni szoktam...

Járd meg! Nézd meg! Éld meg Te is!

Üdv. Kinga

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szia! Bocsánat, de csak most vettem észre az írásod... a gmail elkutyulta egy kicsit... Köszönöm kérdésed! Megvagyunk.. még nem értünk révbe, nehéz és hosszadalmas az újrakezdés...de igyekszem, ha már így alakult. Sajnálom, hogy a mo-i kirándulós terveim egy időre befagytak, s a videót látván el is szorult a szívem. De remélem, hogy Ti továbbra is töretlenül élvezitek kis-hazánk nyújtotta lehetőségeit! Kívánom a legjobbakat Nektek! S remélem, hogy lesz még alkalmam újra felvenni a magyar kalandjaim fonalát! Addig is minden jót! Üdv. Kinga

      Törlés