Élménytérképem !!!

2021. január 1., péntek

6 éve már...

Kedves Olvasó,

Hogy repül az idő, s de rég már, hogy blogom élménybeszámolókkal bővült. Immáron a második év telt el úgy, hogy nem volt lehetőségem Magyarországon kirándulni, élményekkel gazdagodni, és azokat a blogomban megosztani. De mégis mintha csak tegnap lett volna, amikor még lelkesen írogattam. 
Sok minden változott az elmúlt években, s nem csak az én életemben,.... Ennek ellenére még mindig reménykedem, hogy nemsokára újra kirándulhatok és kalandozhatok Magyarországon.

Blogom immáron 6 éve elérhető minden érdeklődő számára. 2021.01.01 napjával 6 éves lett a blogom!


Bizony már 6 éve, hogy elindítottam útjára a blogom, hogy megosszam a nagyvilággal az utazásaim és kirándulásaim élményeit. Megfakult, vagy elavult, vagy tán örök-érvényű, hol izgalmas, hol uncsibb, hol rövidebb, hol hosszabb kirándulások beszámolói továbbra is őrzik élményeim emlékét. Remélem, hogy a továbbiakban is inspirálni fog a jövőben. És tudod....

Járd meg! Nézd meg! Éld meg Te is!

2 megjegyzés:

  1. Van remény, hogy egyszer (hamarosan) hazatérték és újból Magyarország földjét fogjátok "taposni"? Jó lenne még sok látnivalóról (és persze rólatok) olvasni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves TúraBÁZIS.hu!
      Bárcsak tudnám! Bár az életünk sajnos eléggé eltávolodott Mo-tól, de úgy terveztem, hogy attól még lehetnének és lesznek is mo-i nyaralások (remélem). Ha nem is olyan intenzíven mint rég, de egy-egy még nem látott, vagy pont hogy nagyon kedvelt látnivaló remélem, hogy majd még csurran-csöppen. Persze csak ha már vége ennek a 'bolond időszaknak'....addig meg reménykedek és reménykedek...

      Törlés