Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

2015. január 12., hétfő

Köztes információ

Kedves Olvasó!

Egy kis köztes 'használati' információ!
Jelenleg a 2014-es egy hetes Balaton-felvidéki utazásunk leírásán és élménybeszámolóin dolgozok. Mint láthattad a megelőlegezett képekből nem kevés napig voltunk úton és elég sok mindent láttunk. Az ilyen hosszú beszámolók megírása a részletes bejegyzésekkel együtt hetekbe (vagy hónapokba) is telhet. A személyes élményebszámoló mellé 42 bejegyzés fog tartozni. S bár Te pillanatok alatt elolvasod őket, nekem sok-sok órányi munkámba kerül. És hogy ne kelljen heteket várnod, és én se gabalyodjak bele, és hogy talán egy kicsit érdekesebbé tegyem a várakozást is, ezért úgy döntöttem, hogy ha megvan az egy naphoz tartozó leírás és bejegyzések, akkor azt megosztom. Majd mindig egy-egy nappal, ahogy haladok, bővül a teljes élménybeszámoló és a bejegyzések listája is.
Remélem, hogy számodra is kedvező ez a megoldás, és kíváncsian fogod várni a fejleményeket. A "Legfrissebb olvasnivaló!!!" alatt folyamatosan informálni foglak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése