Élménytérképem !!!

2019. május 22., szerda

Újra 'Különkiadás' !

Kedves Olvasó,

sajnos még mindig számos tavalyi bejegyzés vár megírásra. És sajnos az idei utazgatások és kirándulások sem szaporodnak. Sajnos számos családi ok miatt úgy tűnik, hogy az elmúlt évek tendenciája idén nem tartható. Szomorú vagyok, de igyekszem majd legalább az elmaradt élményeket megírni.

VISZONT ! Újra egy kis különlegesség! A sors iróniája, hogy bár Magyarországon nem tudtunk eddig még kirándulgatni, de külföldre sikerült eljutnunk ! És nem is akármilyen helyre! Tirolba vitt az utunk kedves Ismerősöknek köszönhetően. 
A már megszokott módon... a "Külföldi utakon" oldalon térképes formában mutatom meg, hogy merre jártunk és pár képben, hogy miket láttunk. De innen is megnyithatod... KLIKK a KÉPRE és már láthatod is.



Remélem tetszik :) S bár egyelőre panganak az új magyar élmények, de úgy tűnik, hogy még számíthatok élményekre, még ha nem is az eddig megszokott módon. Remélem, egy kicsit inspirál, hogy néha távolabb is megéri elutazni.

Bízom benne, hogy azért idén is tudok még jó-pár újabbnál újabb élménybeszámolókkal jelentkezni. Addig is kívánok jobbnál jobb kirándulásokat, élményeket és látnivalókat!

Üdv. Kinga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése