Élménytérképem !!!

2015. április 7., kedd

Oroszlány - Beatrix vendégház


Beatrix vendégház

Oroszlányi 3 napos kirándulásunkhoz 2 éjszakát valahol töltenünk kellett, hogy az egész napos kirándulások közt aludhassunk is :), és kipihenhessük magunkat. Mivel Oroszlány nem egy közkedvelt turistacélpont ezért nívós szállodák nem nagyon vannak, nem mintha arra lett volna igényünk. Végül is az egész napos túrázás és kirándulás után csak egy nagyot szeretne aludni az ember és ahhoz nem kell luxusszálloda. Úgyhogy most megmutatom, mi hol is szálltunk meg.


Teljesen korrekt áron, normális körülmények közt a Beatrix Vendégházban kaptunk egy szobát kettőnknek 2 éjszakára. Igaz, hogy nem egy kétágyas szobát kaptunk, mert az elmondásuk szerint épp nem volt szabadon. És hogy miért volt majdnem telt-ház, ahogy egy másik panzióban is? Hát a vendégmunkások... akiknek szintén kell valahol aludniuk. 
A lényeg, hogy itt kaptunk szállást. Aludni tökéletesen megfelelt.
Több szinten, kollégiumhoz hasonló elrendezéssel voltak szobák, viszont minden szobához saját fürdőszoba tartozik.... még jó :)
A folyosón az egyik szoba pedig egy konyha volt.
Úgyhogy low-cost kirándulás esetén itt főzésre és ételkészítésre is van lehetőség.... ha... hozol konyhai berendezést is, mert hogy az nem volt. De leülni lehet. :)

És a mi szobánk. Csak hogy lásd, hogy ha nincsenek túlzott nagy igényeid, akkor a kevésből is  meg lehet normálisan szállni egy-egy éjszakára. Mint említettem kétágyas szoba nem volt, de korrekt módon annak áráért kaptuk ezt a szobát.

 A fürdőszoba... totál rendben volt.

Szóval a szállás korrekt volt.
Ha Oroszlány felé jársz, és szállásra van szükséged, akkor ajánlani tudom ezt a szállást. Egyszerű és nagyszerű. Érdeklődj a Beatrix vendégház webes oldalán keresztül KLIKK IDE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése