Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2015. január 12., hétfő

Köztes információ

Kedves Olvasó!

Egy kis köztes 'használati' információ!
Jelenleg a 2014-es egy hetes Balaton-felvidéki utazásunk leírásán és élménybeszámolóin dolgozok. Mint láthattad a megelőlegezett képekből nem kevés napig voltunk úton és elég sok mindent láttunk. Az ilyen hosszú beszámolók megírása a részletes bejegyzésekkel együtt hetekbe (vagy hónapokba) is telhet. A személyes élményebszámoló mellé 42 bejegyzés fog tartozni. S bár Te pillanatok alatt elolvasod őket, nekem sok-sok órányi munkámba kerül. És hogy ne kelljen heteket várnod, és én se gabalyodjak bele, és hogy talán egy kicsit érdekesebbé tegyem a várakozást is, ezért úgy döntöttem, hogy ha megvan az egy naphoz tartozó leírás és bejegyzések, akkor azt megosztom. Majd mindig egy-egy nappal, ahogy haladok, bővül a teljes élménybeszámoló és a bejegyzések listája is.
Remélem, hogy számodra is kedvező ez a megoldás, és kíváncsian fogod várni a fejleményeket. A "Legfrissebb olvasnivaló!!!" alatt folyamatosan informálni foglak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése