Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2015. február 23., hétfő

'Ezt is kell látni..' térkép használati útmutató

Kedves Olvasó!

Remélem, hogy tetszett a közös térkép ötletem, és tőled is várhatok majd a jövőben jobbnál jobb látnivaló-ajánlásokat. Kezdésnek példaként én is raktam egyet-egyet minden kategóriához, viszont egy lelkes olvasom már élt is a lehetőséggel, és használta a térképet. Úgyhogy jelentem, működik! Már csak neked is aktívan részt kell benne venned. :)
És hogy még gördülékenyebben menjen a használata számodra is, ezért készítettem egy használati útmutatót. A következő képeken láthatod a segítségeket. Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, de hidd el nem az. Ha alaposan átnézed, akkor láthatod, hogy segítő szándékú gondolataimat írtam meg, hogy még gördülékenyebben menjen a jelölőpontok elhelyezése a közös térképen.
Egy kis segítség a rétegek használatához, és a jelölőpont korrekt elhelyezéséhez. Gondolj mindig csak arra, hogy ha Te keresnél valamit, akkor mit is szeretnél viszont látni... 
Egy kis segítség, hogy hogyan lehet könnyen és egyszerűen a Google segítségével képeket is beilleszteni. Gondolom Te is jobban örülsz, amikor látod, hogy miről van szó :) .

Remélem, hogy sikerült még nagyobb kedvet csinálnom ezzel a leírással a térkép használatához, és nem elvenni azt. A hallottak és látottak alapján én itt fogom jegyezni és gyűjteni, hogy mik azok a látnivalók, amiket érdemes megnézni, és még én sem láttam (de meglehet hogy a már látottak is rákerülnek majd). Remélem, hogy Te is aktívan részese leszel az ötletbörze-térkép szerkesztésének.

Üdv., Kinga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése