Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2015. február 27., péntek

Medvehagymafesztivál


A Busójárás után lassan itt van a következő aktuális rendezvény. Bő egy hónap múlva már a Medvehagymafesztiválra lehet készülődni. 2015-ben április 18-19-i hétvégére szervezik.

S bár még nem érik a medvehagyma... de az az egy hónap gyorsan elrepül. És hogy kellően mérlegelni tudjál, hogy szeretnéd-e majd megtekinteni vagy sem, ajánlom figyelmedbe mindhárom élménybeszámolómat. 2012 óta minden évben voltunk, és mindig más napon. Persze egyáltalán nem mérvadó, hogy éppen akkor mi hogyan éltük meg a fesztivált, hiszen minden évben minden nap más, és legalább annyira szubjektív az élmény.
De remélem, hogy az élménybeszámolóim kedvet csinálnak Neked is, hogy idén Te is megtekintsd Orfűn a Medvehagymafesztivált.
2012

2013

2014

Remélem, hogy tetszenek az érzelem-dús élménybeszámolóim. És még inkább remélem, hogy ezek után Te is alig várd hogy végre fokhagyma illatú zöld leveleket tépkedhess a Mecsekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése