Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

KÜLÖNKIADÁS - Külföldi Utakon

Külföldi Utakon

Közönségkívánatra egy-egy kalandosabb külföldi utazás élményeit is megosztom. De nem olyan formában, mint a magyar utakat. Hanem egy kicsit rövidebben, egy kicsit tömörebben,... egy kicsit másképp.... TÉRKÉP formájában!! S mi mással lenne tele a térkép?!?! Hát képekkel !!! Remélem tetszeni fog... s láthatod... hogy néha engem is külföldre sodor a szél :)

A térképet a képre kattintva érheted el... tudod... csak KLIKK a KÉPRE.


2016 - Horvátországi körutazás2017 - Romániai körutazás


2019 - Tiroli kirándulás
 + 1 gyönyörű híresség
4 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jo ! Gratulalok nagyon jo az oldal! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Nem lehetne, hogy mégis inkább írj egy igazi élménybeszámolót? Ez sem rossz megoldás, de többre vagyok kíváncsi. Naaaaa... :)

  Üdv: Éva

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Éva,

   bocsánat, hogy eddig nem válaszoltam.. mostanság sok dolog lefoglalt. ÉS gőzerővel igyekszem még a nyári emlékeket is megírni. Lesz még jó-pár bejegyzés... A külföldi élménybeszámolók még több időt vennének igénybe, és azért jutottam arra, hogy csak ilyen formában kerül megemlítésre. Ez is csak egy korábbi külső nyomás hatására megálmodott kivitelezés, mert hogy inkább csak a belföldi dolgokról akartam írni a blogban. Olyan hatalmas az a külföld... és annyi de annyi korlátlan látnivaló van... hogy soha nem éreztem (még most se), hogy egy jól körülhatárolható szerkezetbe lehetne foglalni. Látván, hogy mások az egész világot bejárják, és úgy utaznak külföldre, mint ahogy én Mo.-on utazgatok, nem inspirált arra, hogy azzal a pár kósza külföldi élményemmel is 'kérkedjek'. És bár nem vagyok egy nagy hazafi jellegű ember, de megláttam a szépet kishazánkban. Ezért jött az ötlet és gondolat (nem kicsit szintén külső hatásra), hogy akkor ezeket megosszam másokkal.... s ez lett az eredménye, a Magyar Kaland.
   Remélem, nem baj,hogy egyenlőre így marad... azt ki tudja... talán majd egyszer... ha nagyon unatkozok...

   Üdv, Kinga

   Törlés