Élménytérképem !!!

2019. március 12., kedd

Szomorú hír...

Kedves Olvasó/Követő/Látogató,

sajnos szomorú hírt kell közölnöm. A mai nappal megszüntettem a kastély-listákat és minden azzal kapcsolatos bejegyzést, olvasnivalót, továbbá a térképről is lekerültek. Talán egy-két egyéb bejegyzésben utalok rá, de azok a linkek már nem vezetnek a jövőben sehová se. :(
Anno nagyon jó ötletnek tűnt, hogy a magam módján jelenítsem meg a Mo-on fellelhető kastélynak mondható épületeket. Nagy feladatnak tűnt, de annál lelkesebb voltam. S bár sok-sok weboldal foglalkozik ezzel, de szerettem volna a lehető legkompaktabb, legteljesebb, és legáttekinthetőbb módon megjeleníteni az országszerte megtalálható kastélyokat.  Az ötlet jó volt, a terv is, a kivitelezés is, de a megvalósítás már nem hozta az elképzelt 'sikert' és végeredményt.

Sajnos a mai napig nem értem a feladat végére. A listák befejezésére sajnos már nem futja időmből.  S így félkészen meg... engem is zavar, nemhogy Téged. Továbbá egyéb kellemetlen tényezők is felbukkantak, melyek mint afféle utolsó kegyelemdöfés azt sugallták, hogy ez a 'projekt' túl nagy falat számomra, s elbukott.
Fájó szívvel, de elengedtem. Így a jövőben az oldalamon ezeket már nem találod.


És hogy akkor miből fogok majd én gazdálkodni?!? Kastélyokat keresni, helyüket beazonosítani ?
Az egyik kedvenc kastélyos oldalamat fogom használni, s ajánlom Neked is meleg szívvel... ez pedig a www.kastelyok.com weboldal !!! Itt biztos, hogy megtalálod amit keresel...kastélyok országos szinten, sok szép képpel, leírással és megyénként térképes segítséggel is !

Remélem mindezek ellenére továbbra is jónak találod blogom, s követed/olvasod, ha hébe-hóba bejegyzéssel bővül.

Üdv. Kinga

4 megjegyzés:

  1. Óhh.Miért szűnik meg? Én nagyon szerettem az írásaidat.Épp most népszerűdítettem a Csákvári- kastély írásodon keresztül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Imre!
      Sajnos a kastély-listák és az abban felhasznált képek körül adódtak bonyodalmak. És sajnos több megyére a mai napig nem készült el a lista, ezért úgy döntöttem, hogy egyelőre a listákat leveszem az oldalról. Remélem, hogy egy nap majd lesz időm újra foglalkozni velük és akkor talán visszakerülnek... addig sajnos egyelőre ez van :(

      Törlés
    2. A kastélyokról készült képek...
      Értem. :-/
      ... És sajnálom.

      Törlés
    3. A képek még a kisebbik gond lett volna. De idő híján az elmaradt megyékkel nem tudtam foglalkozni. Hatalmas munka volt csak egy megyének a dolgait is megcsinálni. És sajnos egy idő után egyre kevesebb időm lett, s már esélyt sem láttam, hogy behozzam lemaradásom. A kislányom születése után meg még annyi sem. Rettenetesen zavart, hogy nem tudtam befejezni és hogy befejezetlen volt. És sajnos a végén úgy láttam, hogy egyelőre ez hoz majd megnyugvást nekem, hogy ha leveszem a listákat. Nagyon sajnálom...főleg a sok beleölt idő és munka után.

      Törlés