Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2019. március 12., kedd

Szomorú hír...

Kedves Olvasó/Követő/Látogató,

sajnos szomorú hírt kell közölnöm. A mai nappal megszüntettem a kastély-listákat és minden azzal kapcsolatos bejegyzést, olvasnivalót, továbbá a térképről is lekerültek. Talán egy-két egyéb bejegyzésben utalok rá, de azok a linkek már nem vezetnek a jövőben sehová se. :(
Anno nagyon jó ötletnek tűnt, hogy a magam módján jelenítsem meg a Mo-on fellelhető kastélynak mondható épületeket. Nagy feladatnak tűnt, de annál lelkesebb voltam. S bár sok-sok weboldal foglalkozik ezzel, de szerettem volna a lehető legkompaktabb, legteljesebb, és legáttekinthetőbb módon megjeleníteni az országszerte megtalálható kastélyokat.  Az ötlet jó volt, a terv is, a kivitelezés is, de a megvalósítás már nem hozta az elképzelt 'sikert' és végeredményt.

Sajnos a mai napig nem értem a feladat végére. A listák befejezésére sajnos már nem futja időmből.  S így félkészen meg... engem is zavar, nemhogy Téged. Továbbá egyéb kellemetlen tényezők is felbukkantak, melyek mint afféle utolsó kegyelemdöfés azt sugallták, hogy ez a 'projekt' túl nagy falat számomra, s elbukott.
Fájó szívvel, de elengedtem. Így a jövőben az oldalamon ezeket már nem találod.


És hogy akkor miből fogok majd én gazdálkodni?!? Kastélyokat keresni, helyüket beazonosítani ?
Az egyik kedvenc kastélyos oldalamat fogom használni, s ajánlom Neked is meleg szívvel... ez pedig a www.kastelyok.com weboldal !!! Itt biztos, hogy megtalálod amit keresel...kastélyok országos szinten, sok szép képpel, leírással és megyénként térképes segítséggel is !

Remélem mindezek ellenére továbbra is jónak találod blogom, s követed/olvasod, ha hébe-hóba bejegyzéssel bővül.

Üdv. Kinga

4 megjegyzés:

 1. Óhh.Miért szűnik meg? Én nagyon szerettem az írásaidat.Épp most népszerűdítettem a Csákvári- kastély írásodon keresztül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Imre!
   Sajnos a kastély-listák és az abban felhasznált képek körül adódtak bonyodalmak. És sajnos több megyére a mai napig nem készült el a lista, ezért úgy döntöttem, hogy egyelőre a listákat leveszem az oldalról. Remélem, hogy egy nap majd lesz időm újra foglalkozni velük és akkor talán visszakerülnek... addig sajnos egyelőre ez van :(

   Törlés
  2. A kastélyokról készült képek...
   Értem. :-/
   ... És sajnálom.

   Törlés
  3. A képek még a kisebbik gond lett volna. De idő híján az elmaradt megyékkel nem tudtam foglalkozni. Hatalmas munka volt csak egy megyének a dolgait is megcsinálni. És sajnos egy idő után egyre kevesebb időm lett, s már esélyt sem láttam, hogy behozzam lemaradásom. A kislányom születése után meg még annyi sem. Rettenetesen zavart, hogy nem tudtam befejezni és hogy befejezetlen volt. És sajnos a végén úgy láttam, hogy egyelőre ez hoz majd megnyugvást nekem, hogy ha leveszem a listákat. Nagyon sajnálom...főleg a sok beleölt idő és munka után.

   Törlés