Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2020. január 1., szerda

5 éves vagyok már !

Kedves Olvasó / Látogató !

Sajnos a 2019-es év kirándulásokban és utazásokban nagyon szűkös volt, nem tudtam semmi újat írni és megosztani. De blogom továbbra is él és virul,  s 2020.01.01 napjával 5 éves lett !


5 éve már, hogy elkezdtem megosztani veletek kirándulásaim élménybeszámolóit... sajátosan, a megélt érzéseimmel, gondolataimmal és képeimmel. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam az évek során a mai napig, és el sem tudom mondani, hogy milyen nagy örömmel töltött el és tölt el, hogy ennyien olvassátok irományom és még inkább az, hogy ennyi embert inspirált és akár segített is az évek során. 
Sajnos a jövőben már nem szolgálhatok majd olyan mértékű és mennyiségű élménybeszámolóval mint korábban. De nem tűnök el, s bízom benne, hogy minden évben lesz majd egy-egy új magyar kaland is, aminek látnivalóiról és élményeiről lelkesen írhatok.
Alig várom már az újabb magyar kirándulást és élményeket! Addig is kívánok Neked nagyon sok kellemes, örömteli, élménydús és kalandos kirándulást, s utazás !

Üdv. Kinga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése