Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

Térképes segítségek


Böngéssz a térképen,

hogy melyik élményt hol 'szereztem'!


Az egyik ajánlott kedvenc oldalamon láttam és megihletett,... És hogy mi is? Hát hogy ne csak olvass valamiről valahol, hanem azt tudd is hogy hol van. Vagy inkább ha tudod, hogy milyen környék érdekel, akkor komolyabb fejtörés nélkül lásd, hogy azon a könyéken miket is láttam és milyen élménybeszámoló tartozik hozzá. Ha Te is olyan vizuális típus vagy, mint Én, akkor értékelni fogod, hogy Magyarország térképén böngészve is megtalálod, és utána könnyedén elolvashatod a bejegyzéseket, amik érdekelnek.

Ha azt látod a link megnyitása után, amit a képen is, akkor a térképen interaktív módon keresgélhetsz a látottak közt és akár onnan is megnyithatod az általad érdekesnek vélt látnivalóhoz tartozó leírásokat.
Az ingyenes verzió sajnos csak 3 térkép réteg szerkesztését engedélyezi, ezért ezzel gazdálkodva választottam külön a látnivalókat és kategorizáltam azokat....feltételezve, hogy lehet hogy egy-egy keresésnél ez megkönnyíti az áttekinthetőséget.

A 3 kategória:
  1. "Történelmi értékeink" - Ide soroltam mindent, ami vár, kastély, templom és hasonló régmúlttal rendelkező látnivaló.
  2. "Túrázz itthon" - A túrákat, természeti látványosságokat és a kilátókat jelöltem itt.
  3. "Épített élmények" - Itt találod a fürdők, állatkertek, múzeumok, városok, szállások és egyéb érdekes, újabb kori látnivalók jelöléseit.
Sok színes jelöléssel igyekeztem még könnyebbé tenni a keresgélést. Remélem Te is így látod majd.... :)

Jó böngészést!Ui.: Mindig annyi jelölést fogsz látni, ahány bejegyzés már megszületett. Mint láthatod egyelőre nincs túl sok, viszont ha alaposan körbenézel a blogomban, akkor láthatod, hogy lesz itt még bőven élménybeszámoló és jelölés! De mint jeleztem.. lassan haladok... :(
És egy nagy segítség a túrázáshoz...
... online túratérkép...

Ha szeretnél valamerre elmenni túrázni, akkor ugyebár célszerű tájékozódni az bejárható útvonalakról. Bár az ember azt hinné, hogy a lába bármerre elviszi, de ez így nem igaz....Az erdő és a természet nem olyan ártalmatlan és kedves, mint ahogy az ember gondolná. Úgyhogy ajánlom, hogy előtte azért így vagy úgy de mindig nézd meg, hogy merre is tudsz menni és merre nem. 
Ha van okoskád internetes kapcsolattal, akkor akár útközben is használhatod az online túratérképet. Ha nincs, akkor bármelyik könyvesboltban beszerezheted a papiros formát. De nagy segítség, ha előre szeretnél készülni a túrára és mondjuk egyik eszköz sem áll rendelkezésedre :) 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése