Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

2015. február 27., péntek

Medvehagymafesztivál


A Busójárás után lassan itt van a következő aktuális rendezvény. Bő egy hónap múlva már a Medvehagymafesztiválra lehet készülődni. 2015-ben április 18-19-i hétvégére szervezik.

S bár még nem érik a medvehagyma... de az az egy hónap gyorsan elrepül. És hogy kellően mérlegelni tudjál, hogy szeretnéd-e majd megtekinteni vagy sem, ajánlom figyelmedbe mindhárom élménybeszámolómat. 2012 óta minden évben voltunk, és mindig más napon. Persze egyáltalán nem mérvadó, hogy éppen akkor mi hogyan éltük meg a fesztivált, hiszen minden évben minden nap más, és legalább annyira szubjektív az élmény.
De remélem, hogy az élménybeszámolóim kedvet csinálnak Neked is, hogy idén Te is megtekintsd Orfűn a Medvehagymafesztivált.
2012

2013

2014

Remélem, hogy tetszenek az érzelem-dús élménybeszámolóim. És még inkább remélem, hogy ezek után Te is alig várd hogy végre fokhagyma illatú zöld leveleket tépkedhess a Mecsekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése