Élménytérképem !!!

2020. május 23., szombat

Magyarország, szebbnél szebb tája csak rád vár

Sziasztok!

Bár már az életem új vizekre evezett, de a szívem megdobbant, amikor ezt a videót a napokban megláttam és végignéztem. Úgy éreztem, hogy meg kell osztanom itt Nektek, nekem és mindenkinek... hogy soha ne feledjük, hogy Magyarországon mennyi gyönyörű-szép hely és látnivaló van !


Ha úgy éreznéd, hogy nem tudod, hogy még mit nézhetsz meg,... hogy hova kirándulhatsz el,... hogy még mennyi látnivaló van,... vagy hogy még mit nem láttál... csak nézd meg ezt a videót és biztos vagyok benne, hogy a Te gondolatod és kirándulós kedved is újra szárnyra kap!

S bár sok helyen megfordultam, de még én sem láttam a videóban felsoroltak közül mindent. Viszont ha valami megtetszett Neked, rákereshetsz a blogomban is, hátha pont ott jártam már és segít neked is eljutni oda! 

Kívánok Neked, Nektek a jövőben is szebbnél szebb, jobbnál jobb és élvezetesebbnél is élvezetesebb magyar kirándulásokat és életre-szóló nagy kalandokat! Ahogy írni szoktam...

Járd meg! Nézd meg! Éld meg Te is!

Üdv. Kinga

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szia! Bocsánat, de csak most vettem észre az írásod... a gmail elkutyulta egy kicsit... Köszönöm kérdésed! Megvagyunk.. még nem értünk révbe, nehéz és hosszadalmas az újrakezdés...de igyekszem, ha már így alakult. Sajnálom, hogy a mo-i kirándulós terveim egy időre befagytak, s a videót látván el is szorult a szívem. De remélem, hogy Ti továbbra is töretlenül élvezitek kis-hazánk nyújtotta lehetőségeit! Kívánom a legjobbakat Nektek! S remélem, hogy lesz még alkalmam újra felvenni a magyar kalandjaim fonalát! Addig is minden jót! Üdv. Kinga

      Törlés