Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2015. május 28., csütörtök

Dél-Alföldi kirándulás

Kedves Olvasó!

Örömmel jelentem, hogy az elmúlt hetekben az Alföldön jártam, kirándultam, nyaraltam!
Ha Te is úgy gondoltad eddig, hogy az Alföldre nincs miért menni, akkor kövesd a folyamatosan bővülő élménybeszámolóimat az elkövetkező hetekben.
Több mint egy hét alatt rengeteg mindent láttam, és szeretném ezt neked is megmutatni. Városok, látnivalók, fürdők, kastélyok, és egyéb érdekességek, a többnapos Dél-Alföldi körutazásunk igazi kaland volt a javából! 
Tarts velem az elkövetkező hetekben és igyekszem mindent megmutatni Neked is! Az eddigi szokásoktól eltérően a hatalmas nagy információs anyagra és a Te várakozásodra való tekintettel most más módszerrel próbálom az utunkat és a látnivalókat megírni. Arra gondoltam, hogy talán jobban örülnél, ha minden nap, de legalább is nem heteket várva, olvashatnál egy-egy újabb bejegyzést. Ezért most nem egy egész nap teljes, több-bejegyzéses élménybeszámolóját készítem el egyszerre, hanem folyamatában, ahogy időben haladtunk írom meg őket, és amint megvan egy, már osztom is. Ez a terv... hogy gyakorlatban fog-e ez működni, majd kiderül. De remélem, hogy már Te is alig várod, és izgalommal teli fogod követni a virtuális utazásunk.

Üdv
Kinga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése