Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2017. március 17., péntek

Sopron - Pannónia Hotel

Sopron - Pannónia Hotel
Soproni kirándulásunk során a Pannónia Hotel volt a szálláshelyünk. Egy kedvező kuponos lehetőségnek köszönhetően lett ilyen jó szálláshelyünk.
A Pannónia Hotel Sorpon belvárosában a Várkerület 75. cím alatt található. Városnézéshez és a környéken való kiránduláshoz is nagyon jó helyen volt. Csak a parkolást tekintve nem volt egyszerű. Az utcán parkolás Sopronban horror-terror, a szálloda által biztosított belső kis mini udvar pedig eléggé limitált volt. Szóval nem volt egyszerű... a parkolással elég sokat görcsöltünk.
Viszont a hotel nagyon szép volt. Kívül is....

... és belül is. 
Végül is a 4 csillag az 4 csillag.
És lehetett is érezni.


Az éttermi rész kifejezetten szép volt. Főleg az emeleti rész erkélyes megoldása nagyon sokat emelet a hely különlegességén. Esküvőkben biztos, hogy itt nincs hiány.  

A szobánk is szép volt, de már nem annyira patináns mint az épület közöségi terei. És nem is baj... ez nem elsődleges szempont az alváshoz.

A fürdő is egész jó volt. Nagy is volt, kád is volt - bár az lehetett volna egy kicsi nagyobb. De tán azért nem gondolták túl a dolgot, mert hogy egy másik emeleten lehetett pancsolni sokkal nagyobb vízben is. :)
És még egy kis erkélyünk is volt. Sajna a hűvösebb idő miatt, nem tudtuk kiélvezni. Ahogy a nagyobb közös teraszt sem. Hát ez van a tavaszi kirándulások során... annyi mindenre azért nincs lehetőség.
És minden szuper is lett volna, ha az a jól kinéző ágy kényelmes lett volna. No meg ha a TV tette volna a dolgát. Érthető, hogy az ember nem azért megy kirándulni, hogy a szállodában tévézzen, de azért este elalváshoz, vagy a reggeli ébredéshez szívesen néztük volna egy kicsit a TV-t. Azért a 4 csillag mellett....

Az ételekre viszont nem lehetett panaszunk.  A csudaszép étkezőben finomabbnál finomabb ételek közül választhattunk.

Úgyhogy erre tényleg nem volt panasz. Se a reggelire....

.... se a vacsorára....

Szóval nagyon szép helyen töltöttünk pár éjszakát. Ilyen jó talán még nem is volt. Csak a szobánkkal nem volt túl nagy szerencsénk.  De visszatekintve ez ma már elenyésző a többi jó dolog mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése