Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2016. június 29., szerda

Sárvár - Korona panzió

Sárvár - Korona panzió
Sárvári nyaralásunk alkalmával a Korona panzió választottuk szálláshelyünknek. Bár szinte a város szélén volt, de az egyik legjobba helyen, amit az ember Sárváron el tud képzelni... szembe a fürdővel!
Többnapos nyaralásunk során a Korona panzió biztosított szállást számunkra. Ahogy beérünk Sárvárra szinte azonnal meg lehet találni, a jobb oldalon az épületek között szinte az elsők között virít téglavörös színével. Persze csak akkor, ha a bal oldalon található fürdő bámulása nem vonja el a figyelmet:) Mert a panzió szinte a fürdővel szemben az utca túl oldalán helyezkedik el!
Ez minden pénz megért, így hogy a fürdőzés volt a fő program. Nem mintha drága lett volna. Szerintem elég korrekt áron nyújtott szállást a Korona panzió számunkra (főleg a fürdő melletti szállodákhoz képest). Ha érdekel, akkor a weboldalukon minden megtalálható, KLIKK IDE.
Szóval nem nagy... de időben foglaltunk, úgyhogy még jutott nekünk egy szép nagy szoba. A szállás egészen újnak tűnt. Az alagsorban közösségi tér.
S a kávézó egyben az étkező is.
Nagyon modern és új volt az egész épület.
És még a szobánk is.
Bár a nyikorgó ágy rendesen megkeserítette volna a szomszéd szobában lakók életét, ha az a fal lett volna a közös... S nem azért amire gondolsz... hanem mert szegény ágy a legkisebb moccanásra is hajlamos volt hangot adni nem épp optimális állapotának. Egy kis csavarozás elkélt volna neki.

De amúgy szoba rendben volt, még hűtő is volt, és a fürdő is modern újszerű pompájában állt rendelkezésünkre. S bár a klímáért külön fizetni kellett volna,....
....de ezt is hamar megbocsátottuk a panziónak, amikor megláttuk a hatalmas erkélyünket. Csak ehhez a szobához, csak a miénk...  egy szép nagy erkély!
És a kilátás az út túloldalára, a fürdőre!
Csak a kétsávos úton kellett átszivárognunk (zebra egy kicsit odébb volt :( ) és szinte már ott is voltunk a fürdőnél. :)
Hát nem csodálatos?!? Ennél jobbat egy pár napos fürdőzéshez nem is kívánhattunk volna.... ezen az áron...
Szóval szobánk szupi volt... a családi szoba.... A benti parkolási lehetőséget nem is említve.
A reggeli kis panzió létére elég jó és változatos volt... Kérésre tojást sütöttek, virsli is volt, és lehetett használni konyhai kisgépeket, mint a toaster, szendvicssütő...

Szerintem a szállás méretéhez képest ez nagyon is megfelelő volt.

S a kávézó-étkező melletti közösségi térben a csocsó megszínesítette a reggelizés óráit.
Szerintem nagyon korrekt szállás. Örülök, hogy erre esett választásunk és hogy időben lefoglaltunk.
Ha nem vágysz túl sokra, túl nagyra, hotelre és szállodára.... csak a fürdőzéshez egy szupi kis szállás kell... akkor csak ajánlani tudom! Nekem nagyon tetszett!

1 megjegyzés:

  1. Körülbelül 6 éve már terveztünk Sárvárra nyaralást, és akkor ezt a szálláshelyet néztem ki, le is foglaltam a szobát. Sajnos váratlan és hosszadalmas betegségem miatt le kellett mondanunk a nyaralásról, így utazás előtt 1-2 héttel a szállást is. Nagyon kedvesek és megértőek voltak, még kötbért se kellett fizetnem. Korábban is nagyon rugalmasan, segítőkészen álltak minden kérésemhez a szállást illetően, még a foglalásnál. Úgy hogy ezért én is mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a panziót. Örülök, hogy ti kipróbáltátok, és meg voltatok elégedve. Mi tavaly jutottunk el végül Sárvárra, de foglaltság miatt más szállást vettünk igénybe, bár szerettem volna ide menni.

    VálaszTörlés