Élménytérképem !!!

2015. október 16., péntek

Tata - Öreg-tó Hotel

Öreg-tó Club Hotel

Az őszi tatai hosszú-hétvégénken az Öreg-tó Club Hotelben szálltunk meg. Az a felettébb kedvezményes és sok extrával kecsegtető kupon erre a szállodára szólt. Bár nem az őszi időszakban szerettem volna felhasználni, de hát ember tervez....
A hotel nagyon szép helyen fekszik, a tatai Öreg-tó mellett, a város szélén nyugodt, erdős környezetben. S bár nem esik még távol semmitől se, mondhatnám, hogy szinte a város széli buli-soron található... de hogy a GPS nem talál oda a megadott cím alapján, az is biztos! Úgyhogy azt inkább nem is szabad nézni. A út mellett található táblák előbb elvezetnek oda... csak hát mi már sötétben értünk oda.

A lényeg, hogy oda találtunk. A Hotel nem volt rossz, bár elég furcsa az épület formája.... s egy kicsit nagyobbra, egy kicsit szebbre és egy icipicit modernebbre számítottam. A recepció egész szép volt, és a dolgozók kedvesek.

A többi része viszont érezhetően a szocos időket idézte.



A szobánk szerintem rendben volt. Az ágyak megvoltak...
...a fürdő rendben volt...
...a TV és a szekrény is elfért még a pici szobában.
Végül is... szinte csak az alvásidőt töltöttük itt. Arra pedig megfelelő volt. Még a szokatlan hidegre való tekintettel a fűtést is idejekorán bekapcsolták.
Az étkező rész is egész jól nézett ki... és nagy is volt. Láthatóan itt esküvőket is tartanak.
No de a kaja.... vegyes érzéseket váltott ki belőlünk. Míg a vacsora iszonyat finom, éttermi minőségű volt, addig a svédasztalosnak aligha mondható reggeli elég sovány, szűkös és bírálható volt. 
No de hát minden nem lehet tökéletes. Úgyhogy ezt a szállást elfogadtuk ilyennek. Csak kár, hogy olyan messze van Tata városközpontjától. A tóparti séta egyszer sem tűnt jó ötletnek, főleg a hideg időben. 
Viszont elfogadhatóak az árak. Úgyhogy ha szállás kell... és nem számítanak a csillagok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése