Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2015. október 16., péntek

Tata - Öreg-tó Hotel

Öreg-tó Club Hotel

Az őszi tatai hosszú-hétvégénken az Öreg-tó Club Hotelben szálltunk meg. Az a felettébb kedvezményes és sok extrával kecsegtető kupon erre a szállodára szólt. Bár nem az őszi időszakban szerettem volna felhasználni, de hát ember tervez....
A hotel nagyon szép helyen fekszik, a tatai Öreg-tó mellett, a város szélén nyugodt, erdős környezetben. S bár nem esik még távol semmitől se, mondhatnám, hogy szinte a város széli buli-soron található... de hogy a GPS nem talál oda a megadott cím alapján, az is biztos! Úgyhogy azt inkább nem is szabad nézni. A út mellett található táblák előbb elvezetnek oda... csak hát mi már sötétben értünk oda.

A lényeg, hogy oda találtunk. A Hotel nem volt rossz, bár elég furcsa az épület formája.... s egy kicsit nagyobbra, egy kicsit szebbre és egy icipicit modernebbre számítottam. A recepció egész szép volt, és a dolgozók kedvesek.

A többi része viszont érezhetően a szocos időket idézte.A szobánk szerintem rendben volt. Az ágyak megvoltak...
...a fürdő rendben volt...
...a TV és a szekrény is elfért még a pici szobában.
Végül is... szinte csak az alvásidőt töltöttük itt. Arra pedig megfelelő volt. Még a szokatlan hidegre való tekintettel a fűtést is idejekorán bekapcsolták.
Az étkező rész is egész jól nézett ki... és nagy is volt. Láthatóan itt esküvőket is tartanak.
No de a kaja.... vegyes érzéseket váltott ki belőlünk. Míg a vacsora iszonyat finom, éttermi minőségű volt, addig a svédasztalosnak aligha mondható reggeli elég sovány, szűkös és bírálható volt. 
No de hát minden nem lehet tökéletes. Úgyhogy ezt a szállást elfogadtuk ilyennek. Csak kár, hogy olyan messze van Tata városközpontjától. A tóparti séta egyszer sem tűnt jó ötletnek, főleg a hideg időben. 
Viszont elfogadhatóak az árak. Úgyhogy ha szállás kell... és nem számítanak a csillagok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése