Élménytérképem !!!

2016. május 27., péntek

Hévíz - Majerik Hotel

Majerik Hotel
Egy újabb Hévízen töltött hosszú-hétvége, s a szállásunk most a Majerik hotelben volt. Ezt a szállást is egy kuponos oldalon találtuk felettébb kedvező áron. S az utolsó pillanatban még fel is tudtuk használni a kupont, és még jó időjárást is kaptunk erre a hétvégére.
Már csak azért is örültem a lehetőségnek, mert szinte a város központjában volt. Nem kellett autózni se a Tó-fürdőig, és az esti városi élet megtekintéséhez....  és még az ára is jó volt. 

A hotelt a Hévíz, Erzsébet királyné u. 9, 8380 címen lehet megtalálni (legalább is a saját honlapjuk, mint segítség ezt mutatja, nézd csak meg KLIKK IDE, és ezen kívül sok információt láthatsz, a lehetőségeken át, a saját kedvezményes csomagjaikig minden megtalálható). A belső udvarban némi ellenszolgáltatás cserébe tuti és biztonságos parkolást biztosítanak. A parkolás ezen a környéken amúgy sem tűnt egyszerűnek, úgyhogy a hotel nyújtotta lehetőség még mindig jobb volt.
A szoba amit kaptunk egész jó volt. Főleg, hogy nem is csak egy szobát kaptunk, hanem kettőt is :) Már mint afféle apartman jellegűt, vagy tán családi szoba volt. De volt egy 'nappali'...


... és egy rendes hálószoba is.
No meg erkély!
Kettő is! Ezt a luxust! Egy kicsit még én éreztem magam rosszul, hogy miért kettőnknek adtak egy ekkora szobát. De hamar elmúlt a 'rosszérzés'.... ők tudták.... mi meg élveztük!
A kilátás Hévíz városára, vagy inkább erre az épületek közötti belső udvarra. De ebben a városban kilátás terén nem kell nagy csodákat várni. Sőőőt! Ha már erkély van, az csudajó!
A fürdő abszolút szuper volt.
És hogy mennyire jó volt a szállásunk?!.... hát ennyire :D
A reggelizésben - mert hogy a reggeli járt a szálláshoz - sem találtam kifogásolnivalót.

Majdnem hogy mi szem-szájnak ingere.... majdnem...
De igazából csak ezzel a kávégéppel nem voltunk kibékülve... valahogy nem olyan volt a kávé, ami jól esett volna. S mily kardinális kérdés ez kora reggel,... s mily meghatározó momentum, ami az egész napot meghatározhatja.... Hát meg is határozta a miénket, mert hogy reggeli után a városban fürdés helyett kávé után indultunk meg elsőnek (de csak a hotel melletti étteremig jutottunk).
Ezt leszámítva, azt hiszem, hogy ebben a hotelben, ahhoz képest hogy mennyit fizettünk... bőven jó dolgunk volt!
S látod... a hotel épületéből lehet látni a Tófürdő bejáratát!
Ennyire szupi helyen voltunk! Az más kérdés, hogy ez a bejárat éppen akkor még nem volt nyitva :(
Szerintem tök jó szálláshely azoknak, akik nem luxusra, sok csillagra vágynak, és mégis a fürdőhöz a lehető legközelebb szeretnének lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése