Élménytérképem !!!

2018. július 24., kedd

Toponár - Deseda panzió

Deseda panzió
Kaposvári kirándulásunk során egy nagyon szép szálláshelyet sikerült találnom. Nem csak hogy szép, de még a kaposvári természeti szépség, a Deseda-tó közvetlen szomszédságában is van. Ennél jobb szálláshely a kirándulós hétvégénkhez nem is lehetett volna.
A Deseda Panzió a Kaposvár, Kemping u. 47, 7400 cím alatt található. Nem lehet eltéveszteni, mert ama utca legvégén található. Nagyon könnyen megtaláltuk a panziót.
Ezt a fantasztikus bejáratot eltéveszteni sem lehetett volna.
Az épületek jó nagy területen feküdtek. A nagy kapu után egy sövénykerítés mellett mentünk végig. Reméltem, hogy az út egészen a recepcióig vezet.
Majdnem, mert itt azért meg kellett állni. S gyalogosan mértem föl a helyzetet. A recepció egyébként az első épület legalsó szintjén volt. Parkolásra meg sok lehetőség volt az épületek mellett.
Mintha itt a parkoló területen kívül játszótéri elemek is lettek volna. Ehhez viszont mi még picik voltunk.
Ahogy tovább haladtam nem győztem csodálkozni, hogy milyen szép épületegyüttes nyújt szállást a vendéket számára. S eme jobb oldali ablakos rész a recepció. A panzióról pedig minden szükséges információ megtalálható az igényes honlapjuk - KLIKK IDE.
És még egy medence is volt!
Feltöltve!... De nekünk akkor azokban a napokban nem jött össze a helyi pancsi.
Viszont a szálláshelyünkre való várakozás során kipróbáltuk azt a pavilon-féle házikót. 
Sajnos egy kis keveredés miatt várnunk kellett a szobánk elkészítésére. Már majdnem azt hittünk, hogy nem is tudunk itt megszállni (ami nagy kár lett volna, és nagyon sajnáltam volna). Tanulság, hogy egy utolsó utáni egyeztetés azért nem rossz egy kisebb szálláshely esetében.
De aztán egy kis várakozás és egyben ebédelés alatt megoldódott a dolog.

Ahogy végeztünk a probléma is elhárult és az előre egyeztetett szobánk már készen is állt.
Ebben az épületben ott fent kaptuk meg az egyik szobát.
Egy szép átlagos szoba. Aki nem vágyik luxusra, csak egy kellemes szállást szeretne...
Bár a baba miatt most egy kicsit kicsinek tűnt (azért az utazó ágyacskáját valahova el kellett helyezni). De megoldottuk !

Cserébe viszont olyan szép nagy tágas fürdőnk volt, hogy csak na. Akár itt is elfért volna a baba-ágy.
És a toalett még külön is!
Arra a pár éjszakára nagyon jó volt. S ha legközelebb újra ezen a környéken kirándulnánk, akkor azt hiszem hogy az apró hibái ellenére is újra ezt a panziót választanám szálláshelynek.
Nagyon szép, kellemes környezet, csendes és pár száz méterre a számos lehetőséget és látnivalót kínáló Deseda-tó. 

Örülök, hogy megtaláltam és itt szállhattunk meg.

2 megjegyzés:

  1. Átverés😡🥵semmilyen honlapon szereplő szolgálgatás nincs!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ismeretlen,
      nem tudom, hogy hozzászólásoddal mire utaltál. Én az akkori saját élményemet és benyomásomat osztottam meg... finoman.. mert végül is a épület és még inkább a tó közelsége akkor minket, terveinket kárpótolta. És bizakodva írtam abban a reményben, hogy aki hasonló utazási-kirándulási szokásokkal látogatná fel, mint mi, annak biztosan legalább annyira elnyeri tetszését, mint anno a miénket.

      Törlés