Élménytérképem !!!

2013. augusztus 19., hétfő

Debrecen - Lyra Beach Camping

Debrecen - Lyra Beach Camping

Észak-Magyarországi utazásunk első éjszakáját Debrecenben töltöttük. Ott is a választott Lyra Beach Campingben.
Bár annyira nem volt egyszerű megtalálni ebben a nagy városban, de a Debrecen, Szávay Gyula u. 22, 4030 cím alatt csak meglett.
Az érkezésünk az első éjszaka előtt sötétben történt. Úgyhogy csak másnap realizálódott, hogy milyen is a kemping és a szálláshelyünk.

Sajnos a kemping nyújtotta lehetőségek nem nyűgöztek le. Először is... hol a fű?!? Na meg valami particionált felosztás vagy hasonló?!? Na jó az még hagyján... de azért egy kis zöld elkélt volna. Az a homokos talaj nem jött be.
Viszont legalább úgy tudunk helyet választani, hogy közel voltunk az egyik kiülős részhez és így könnyedén tudtunk enni.

Viszont ha ez lett volna a konyha is, akkor nagyon nem volt rendben a kemping felszereltsége. Pedig voltak rajtunk kívül is sátrazók. Úgyhogy kellene, hogy igény legyen.
A mosdó részt meg pláne hagyjuk.
Annyira rémes volt, hogy el sem akartam hinni, hogy egy kempingben ilyen van.
Pedig volt... és nem mi voltunk az egyetlenek, akik az esti órákban rácsodálkoztak erre az állapotra. 
S mint utólag kiderült, azért volt az úgy, mert hogy a vendégeknek ingyenesen szabad átjárásuk volt/lett volna a strandfürdőbe, ott pedig sokkal szebb és kulturáltabb körülmények között lehetett volna tisztálkodni (persze amíg az nyitva van). Hát kár, hogy nem jött át előbb ez az információ. Vagy az, hogy amúgy a recepció melletti épületben elől vannak a normális használható wc és mosdó-helyek. Csak ne állt volna mindenki ott sort.
Szóval furcsa volt ez a kemping, nagyon sok tekintetben.
De nem töltöttünk itt sok időt, csak két röpke éjszakát. 
Ami elegendő is volt élmények és benyomások terén. Pedig nem volt egy olcsó kemping... és mégis.. ilyen körülmények! Azért ennél voltunk olcsóbb és szebb, kellemesebb kempingben is. 
Talán indulhatott volna a nagy kirándulásunk egy jobb szállással is. De hát ki tudhatja előre, hogy hova fog megérkezni és hogy azt milyennek fogja megélni.
Talán a jövőben jobb lesz a helyzet, de egy biztos, a városban van még egy kempinghely. Talán nekünk is inkább azt kellett volna választanunk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése