Élménytérképem !!!

2017. július 28., péntek

Győr - Arany Szarvas Fogadó

 Győr - Arany Szarvas Fogadó
Győri kirándulásunk során a szálláshely az Arany Szarvas Fogadó lett. Nagyon szép helyen, szinte a városközpontban sikerült az utolsó pillanatban ezt a számunkra kielégítő szállást találni.
A győri kirándulásunkra pár éjszaka erejéig szerettem volna egy nem túl drága szálláshelyet. Persze ha az ember az utolsó pillanatban keres, akkor sokkal kisebbek a lehetőségek. De az utolsó pillanatban sikerült ezt a szálláshelyet megtalálnom, ahol pont volt szabad szoba is. Bár a tervezett napokat egy kicsit át kellett alakítani, de nem baj, mert a szállás nagyon jó és nagyon szép helyen volt. Úgyhogy a kellemetlenségektől eltekintve, és a győri árakat elfogadva egész jó választás volt.
A fogadó pedig valóban egy szigeten állt a város központjában. Cím: 9025 Győr, Radó sétány 1. (Radó sziget).  A Rába és a Duna összetalálkozása előtt található szigetecskén áll a fogadó. A toronykilátóból nézve... Szerintem nagyon jó helyen volt. Innen az óvárosba és Győr központjába kényelmesen el tudtunk sétálni. Az autónak ingyenes belső parkolóhelyet biztosítottak. A csodálatos környezetet pedig már nem is említem. Fantasztikus volt, hogy a fogadóból kilépve szinte mindjárt Győr legszebb látképei és látnivalói vettek körül.
A szobánk egy 3 csillagos hotelnek abszolút megfelelő volt.
Az ágy az eddigi tapasztalatokhoz képest egész jó volt. Egyetlen probléma volt csak, hogy az éjszakai mulatozással nem számoltunk. Meglehet hogy a nyár miatt minden hétvégén ez lett volna. De meglehet hogy csak az éppen akkor a városban tartott olimpiai fesztivál miatt volt. A lényeg, hogy az éjszakai hangos dübörgő zene megkeserítette az éjszakai pihenést.

Magára a szobára semmi panaszunk nem lehetett. Talán ha a másik oldalra néző, sokkal impozánsabb kilátás is adott lett volna. De mivel úgyis csak sötétedés után tartózkodtunk a szobában...
Magára a fogadóra se lehetett panasz, mert szép volt a többi része is.
A recepció....
A közlekedő! Bár volt lift is... de hát ki akar mindig lifttel menni, amikor ilyen is van...

S ilyen kilátással.
Hát még az éttermi része milyen szép volt!
Egyszer ki is próbáltuk. Bár rengeteg finom és különlegesnél különlegesebb ételek voltak az étlapon, de sajnos érzékeny gyomrúak számára nem voltak kedvezőek. Még jó, hogy azért a klasszikus ételeket lehetett kérni.... csak kérdezni kellett.
A reggelivel már nem volt hasonló gond. Pont olyan volt, amilyen átlagban lenni szokott.
Tán a kínálat lehetett volna egy kicsit bővebb... de végül is minden megvolt, ami egy finom reggelihez kell.
Hát még a kilátás! Ez azért mindenért kárpótolt! És egy reggelitől eltekintve ez a látvány dobta fel reggelizés közben a napunkat.
Ilyen szép környezetben még soha nem reggeliztem egy szálláshelyen sem. 
Tán nem vetekszik a fogadó a nívós és drága szállodákkal a megjelenést és szolgáltatásokat tekintve. De helyszín és környezet tekintetében szerintem verhetetlen. S bár meglehet, hogy itt az éjszakai buliélet elkerülhetetlen, de városnézés szempontjából, nem beszélve arról, hogy a strandfürdő is két köpésre van, azt hiszem, hogy ez az Arany Szarvas Fogadó sok mindenben kárpótolja a vendégeket. Ha érdekel, akkor a honlapján minden szükséges információ megtalálható - KLIKK IDE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése