Kirándulok, túrázok, élményekkel gazdagodok - S mind megírom, hogy lásd ,Magyarország mennyi látnivalóval és élménnyel Téged is vár.

S kérlek ne felejtsd, ez egy NAPLÓ, amiben SZEMÉLYES élményeim és érzéseim írom meg. Lehet hogy nem mindig tökéletes, de remélem hogy pont emiatt Neked majd jobb lesz!

2013. július 27., szombat

Eger - Egri Termálfürdő

Egri Termálfürdő

Eger környékén tett kirándulásunk során a fürdőbe is benéztünk. Meleg is volt, meg kíváncsi is voltam, hogy milyen lehet a városi fürdő Egerben.
Az egyik nap délutánján értünk oda. Gondoltam, hogy nekünk az a pár óra lubickolás úgyis bőven elég lesz. Egy kicsit nézelődünk, egy kicsi fürdünk és pihenünk.... az úgy pont jó.
Gyalog mentünk be a városba a termálfürdőhöz, csak hogy ne fizessünk horribilis összegeket a parkolásért. A bejárat....
Majd egy kis térképes segítség, hogy merre milyen medence van. Érdekes ez a hosszúkás elrendezésforma.
A termálfürdő honlapján az árak mellett minden más szükséges információt is meg lehet találni - KLIKK IDE és megnézheted.
Sajna nem készítettem túl sok képet. A fürdőhelyeken nem is szeretem... féltem a gépet, nehogy még egyszer úgy járjak mint egyszer régen. De azért azt a párat megmutatom... csak hogy lássam és lásd, hogy tényleg ott jártunk.


A hidegebb vizű medencékben láthatóan nem nagyon voltak. Legalább tudtuk, hogy melyikbe jobb bemenni.

Parkszerű elemekben nem szenvedett hiányt a fürdő.

Egy kicsit furcsa volt, hogy így hosszába kellett végig menni, hogy az ember felmérje, hogy milyen medencék vannak és hogy hol is szeretne letelepedni.A fiataloknak és csúszdát imádóknak szinte leghátul voltak a medencék elhelyezve.

A pancsi medence...

Az egyik leghátsó épületben sikerül öltözőkabint szerezni.

Hagyományos kulcsos megoldással...
Majd irány egy kicsit ázni...
És valóban nem maradtunk túl sokáig. Az az átépítés vagy felújítás is rontotta az összképet. No meg az a sok ember!!És az a sok külföldi! Épp elég volt az az egy-két óra ottlét. Nem rossz az az Egri Termálfürdő, elég nagy, de nekem valahogy nem jött be az elrendezése és kialakítása.
Talán majd legközelebb ha erre járunk, akkor majd más színben fog feltűnni. És talán majd több kép is lesz.
Próbáld ki Te is, hátha más véleménnyel leszel róla...

Járd meg! Nézd meg! Éld meg Te is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése