Élménytérképem !!!

2015. június 7., vasárnap

Hódmezővásárhely - Termál kemping

Hódmezővásárhely - Termál kemping

A nagy alföldi utunk során Hódmezővásárhelyre két éjszakát is terveztem. Ahogy a többi nagy utaknál, most is a kempingezést választottam, olcsó is, rugalmas is... de a lényeg hogy szállás is. És ez a kemping ráadásul a város központban, mindjárt a fürdő mellett volt. Jó választásnak tűnt.

Termál kemping néven a 6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre utca 1. címen kellett keresni. Tényleg a belvárosban volt. minjárt a fürdő mellett. Amit gyorsan meg is találtunk, csak épp a kemping bejáratára utaló táblát nem láttunk. Úgyhogy egy kis segítséget kellett kérnünk a fürdő recepcióján, és ott mondták, hogy körbe kell menni és a kempinghez vezető bejárat szinte pont a másik oldalon lesz, az egy egyik kisebb körforgalomból lehet majd a bekötő útra rákanyarodni.
A bejárat nem volt se nagy, se feltűnő, és csakúgy bemenni sem lehetett. Végül is... jó hír, hogy zárják a kapukat, és a városban senki nem tud csak úgy bemenni. Később ki is derült, hogy minden lakó saját kulcsot kap, amivel ki-be járhat.
Sajna a bejáratról és recepcióról nem készült kép. De a területet azért megörökítettem. 


Még a legelső képen látszik, hogy faházak is voltak. Szó mi szó... a szállóvendégek rajtunk kívül szinte mind abban szálltak meg... vagy lakókocsiban. Volt egy pár, de nem sok. S azon kívül valahogy senki. Mintha még nem , vagy már nem lett volna szezon.

Így viszont nagyon könnyű volt helyet keresni a sátrazáshoz.
Szerintem tök jó helyet találtunk. A többi épület és minden más is közel volt. igaz, nem volt egyáltalán nagy ez a kemping. 
Szóval amint meglett a hely... már dobtam is ki a sátrat. 
Alig egy-két perc és már kész is volt az alvó helyünk. 
A kempingezés árában pedig a fürdő használata is benne volt! Ez a jó széles út vitt oda minket. Örültem is. Bár nem igazán volt időnk a fürdőbe átmenni. Talán csak egyszer voltunk úgy rendesen, több ideig. Meg is nézheted KLIKK IDE (bejegyzés szerkesztés folyamatban). Mivel nem nagy fürdő ezért elég hamar felmértük a fürdési lehetőségeket, és hamar kiélveztük amit lehetett.
A kemping többi része... a vizes blokkok... hozták a szokásos formát. 
És legalább tiszta volt és használható. 
A már megszokott.... és talán elvárható állapot. 
A konyha viszont nagy és pöpec volt! Már mint egészen új! És abszolút használható! Meg is lepődtem....
.... hűtővel, sütővel, mikróval ellátva! és sok-sok konnektorral! 
S bár nagy főzéseket nem csináltunk, nem is volt rá időnk, de a konyha igényünknek megfelelő volt. Hátha még lett volna wifi is! akkor még tutibb lett volna az egész kemping!  
Emlékeim szerint az éjszakák egész jól teltek... annak hogy a város közepén vagyunk szinte alig éreztük hangját/ nyomát.    
És az alatt a kis idő alatt úgy éreztem, mint ha csak mi lennénk az egész kempingben. A konyha mindig üres volt. Mindig volt helyünk és zavartalanul tudtunk enni, inni, csomagolni...
Azért sokkal nyugodtabb az ember, amikor nem kell sok mással is a teret, és egyebet megosztani. Szóval nagyon tetszett. 
Bár biztos, hogy ez a konyha még telt-ház esetében is elég nagy és élhető, de így hogy szinte csak a miénk volt, úgy éreztem, hogy jól tettük, hogy ide jöttünk.
Szóval ha a környéken szállás kell és nem veted meg a kempingezést. És még annak is örülsz, hogy a strandot is használhatod... akkor ezen az oldalon találsz információt a kempingről és elérhetőségeiről KLIKK IDE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése