Élménytérképem !!!

2014. augusztus 17., vasárnap

Robinson Szigetek Kemping


Robinson Szigetek Kemping

Sátorozók és faházikó pártiak figyelem! 
Amennyiben Szécsény felé jársz, és szállást szeretnél...... Éééés szereted az igazi kihívást, az igazi kalandot, az igazi természetet......nem riadsz meg semmitől, sőőőt...vágyod az izgalmat. Akkor ajánlom neked a figyelmedbe a Robinson Szigetek Kempinget !
Nem egy hétköznapi kemping, az biztos. Nagyon szép a tó, a sziget, amit persze az emberi magasság szintjéről nem így látsz, csak tudod, hogy ha ott vagy, akkor az fölülről ilyen csodálatosan szép hely.

És a kemping pont itt van. A sok horgászás-kedvelő ember környezetében. Nagyon hangulatos....mint mondtam....ha szereted az ilyet. Nagy zöld füves placc...




Még egy kilátó is van ...

És persze a sok víz és tó körülötte. Amint látod szép kis hely.....mint mondottam....ha szereted az ilyet.....

....mert hogy.... mint kiderül áram nincs, illetve van, de csak generátorról, és csak akkor ha a tulaj kijön és bekapcsolja. Szóval ha arra jársz, akkor mindenképp legyen nálad egy zseblámpa, hogy az esti WC-re menést, és fürdést megkönnyítsd magadnak. Nagyon hasznos. Főleg, hogy semmi tisztálkodási luxusra nem kell számítanod, egy-egy WC és fürdő a férfiaknak és nőknek. De ha pont úgy találsz eljutni egyszer a kempingbe, hogy szinte alig vannak, akkor csak az egyiket találod nyitva, és a női WC+fürdő unisexxé lesz avanzsálva. És örülj ha van vagy jut még meleg-víz. 

A nemlétező konyháról nem is beszéltem. Mindenképp vigyél magaddal valami önálló főző-melegítő eszközt, vagy tábortűzhöz való dolgokat..... ha enni akarsz. Leülni még van hova, bár ha túl sokan vannak, akkor szerintem azért is küzdeni kell, úgyhogy vigyél magaddal ülőalkalmatosságot is. De ha valami szezoban, vagy nagy csapatostul találsz oda, akkor lehet hogy a büfé nyitva lesz, és a kávé, meg a mit iszol problémáról le van a gond. És hát az a zsebbe fizetés a gondnok bácsinak, az is egy nagyon érdekes dolog volt. Persze nagyobb csapatokat gondolom nem így kezelnek, meg hát mi megint későn érkeztünk, épp hogy nem sötétedett még.  És hát azt is el kell még mondjam, hogy a sok szúnyog, és a kellemes állandó béka kuruttyolás mellett azt is figyelembe kell venned, hogy állítólag Szécsénynél van mindig a leghidegebb az országban. Úgyhogy erre készülj, bármikor is jutsz el oda, ott mindig hűvösebb lesz mint pár kilométerrel odébb. Bár ezt bizonyítékokkal nem tudom alátámasztani, de tény, hogy mi egy elég hűvös éjszakát fogtunk ki.

Szóval felettébb érdekes hely, akárcsak a hely neve....Robinson Szigetek kemping....pont olyan is volt. Afféle túlélő kemping. Áram nélkül, melegvíz híján igazi túlélő, nomád kempingre kezdett hasonlítani, amit tényleg csak az edzettebbeknek ajánlok. De hát aki kalandot keres! Az itt van bőven! Igazi természetközeli pihenés.  Ne hagyd ki ha erre jársz!!


Járd meg! Nézd meg! Éld meg Te is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése